3. januar 2010

Vårt nye hjem

Åh, beklager! Jeg vet at flere av dere har ventet på bilder fra vårt nye hjem. I år har jammen julen vert hektisk. Vi flyttet bare et par dager før jul, reiste til Moi 23.desember, var på ultralyd, begravelse, familiemiddager osv...

Dette er farmor sitt gamle hus, hun døde samme dag som vi flyttet. Det var veldig spesielt å flytte inn huset å vite at hun ikke var her lenger. Skulle ønske hun kunne komme å se hvor fint det har blitt-hun hadde nok ikke kjent seg igjen ;)
Jeg må le når jeg tenker på den ene talen i minnestunden. Et av mine søskenbarn bodde en periode hos farmor, og en kveld da han kom hjem hadde hun lagt seg, og hun hadde skrevet en beskjed på rommet hans: "Sov godt, din snått". Hahaha, dama var jo godt over 80 år på det tidspunktet-hun kunne jammen spøke;)

En annen grunn til at bloggingen ble lagt på is for en stund: jeg kunne ikke finne laderen til kameraet mitt. Men i dag, etter at jeg hadde pakket ned julepynten, måtte jeg bare grave det frem...og jeg fant det til slutt, helt i bånn i den siste esken jeg lette i.
Her er en liten smakbit:

Her er bord & spisestoler som vi kjøpte på Living. Elsker det bordet, vi har 4 klaffer å legge nedi, så det blir bordplass til 14.stk. Det er kjempefint, litt gammeldags stil. Du ser det ikke på bildet, men det er pusset slik at det ser slitt ut. Love it!
Og her er ektorp stolene vi kjøpte på Ikea. Deilig stoler, her sitter vi når vi fyrer i peisen, den er rett fremfor stolene, og det er såå koselig å fyre i peisen. Sofaen kommer ikke før 11.januar, og DET gleder vi oss til!
Kjøkkenet! Mangler benkeplate og vask, for den kommer nedi benkeplata! Kan tro jeg gleder meg til å få det på plass 21.januar. Kan ikke legge platetoppen på plass uten benkeplate, dermed blir det lite middagslaging på oss....(ja, jeg er lei av dolly som ligger rett over gata).
Men kjøkkenet er dritfint, om jeg tør si det selv :)
Dette fine skiltet fikk jeg av mor og far. Det er så koselig, gleder meg til å henge det opp :)

Det var alt for i dag! Ha en fin søndag videre :)

11 kommentarer:

 1. Utrulikt fint dokke har fått det :) veldikt kjekt å se! Så dokke kom dokke i hus før jul, ikje verst :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint june! Nydelige møbler og kjøkken! Dokk e jammen meg någen resere på oppussing!! ;) Håpe eg får komme på en visit etterhvert.. klem

  SvarSlett
 3. Så fint dokke he fått d!!!:) Eg glede meg sånn te å se deg igjen å kossen dokke he fått d! Håbe dokke hadde en koseli jul sjøl om d va hektisk, alt i alt e d vell verdt d!:D Gla i deg!:) Klem M:D

  SvarSlett
 4. d e jo litt dåkke å ha d travelt;) dk har fått d så fint atte!! kjøkkene e perfekt- når pladå komme:) hb d går bra me lesingå di! cu

  SvarSlett
 5. kjempe fint.
  veldig fine møbler dere har fått tak i.
  og kjøkkent var utrolig fint!!
  veldig min smak:)

  SvarSlett
 6. Så fint det blei- skjønne godt du e godt fornødde:) Kjekt å se kjøkkenet dåkkas som me og har tenkt å ha i huset vårt- blei veldi fint!Klem fra Siri( nabo te Sandra;)

  SvarSlett
 7. Så fint det var blitt...av og til syns en det er kjedelig å lage mat, men når en ikke kan savner en det...

  Ha en fin uke

  SvarSlett
 8. Så fint dere har fått det! Jammen har dere vært effektive...

  SvarSlett
 9. WOWW!!!! Så fint d har blitt!! Gleder meg til å komme å se d! Kan jo ta turen både titt og ofte nå som jeg har bil :-p

  SvarSlett
 10. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Gretuff, just great!

  Issues.apache.org
  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlett