20. januar 2010

soverommet

Her har vi soverommet i det nye huset! Senga er fra living, og kommode + nattbord er fra IKEA. Det er i samme stil, ser faktisk ut som det er samme serien.
Men kommode og skap var ikke nok. Jeg måtte ta med den brune kommoden fra leiligheten, den passer ikke akuratt inn...Ikke det nye kles-stativet heller. Selv om jeg tok de med, har jeg fortsatt mangel på plass til klær. Og ja jeg har pakket ned en hel søppelpose som skal sendes til ukraina også...Blir så frustrert...
Hvorfor har vi ikke større rom? Dette var nok det største i huset...Men nå som jeg er gravid blir det ikke så mye nytt, heldigvis. Men det kommer en tid etter graviditeten...får se hva som skjer med skapmangelen da. Kansje en ny garderobe?;)

6 kommentarer:

 1. Da kan du alltid sende noe til meg vettu;)

  SvarSlett
 2. Altså Hege;)... Fikk forresten Vera Wang i posten i dag-FANTASTISK!!! :):)

  SvarSlett
 3. ja hege, eg vet ikje om d e noge du vil ha, men eg kan se igjennom det jaffal :) Godt du fekk d, va alt liga heilt? Du såg eg hadde pakka d godt inn :)

  SvarSlett
 4. I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

  Linqto.me
  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlett