23. januar 2010

Ny etterlengtet sofa

ENDELIG!!!!!!!!
I går kom sofaen som vi har ventet på i 11 uker. Den kom faktisk en uke før den skulle, så da måtte jeg sende Stian ut for å hente den med en gang!
Den var litt større en vi trodde, men det er jo ikke rart, for vi bestilte med øyemål, hehe.
Vi ville ha stos sofa, slik at vi kan ha mange på besøk uten mangel på sitteplasser. Men denne sofaen, og spisebord med plass til 14, tror jeg ikke det blir problemer.
Den gamle sofaen ble jeg så lei av at jeg bare solgte den, så vi har vert uten sofa i 4mnd, så denne var virkelig etterlengtet!

Siden den ble større en planlagt, må jeg desverre selge den ene ektorp stolen vår. Den er 1mnd gammel, så ta kontakt om du er interesert:)
Så må jeg vise den kule jakken jeg har kjøpt til Prins Charming

Han blir tøff i denne :)

8 kommentarer:

 1. kjempe fine sofa dåkke hadde kjøpt:)kjøpt på living? den jakken holdt eg og på å kjøpa te tobias,men va kje str igjen.:)

  SvarSlett
 2. knallkule jakke:) sofaen såg ganske store ud her ja:) glede mg t å testan ud! sikker på at du ikkje vil ha den eine stolen i gangen? så kan du sitta der å kle på den kommane prinsesså;) eller prinsen då..:)

  SvarSlett
 3. Sofaen var skikkelig fin! Så kjekt med nye møbla i hus :) Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 4. Så fiiiinnnnneeee June-gleder meg til å sitte der-i hørnet;) Stolen skal flytte til Lyngdal :):):):):) Kvanta???

  SvarSlett
 5. Jeg digger bloggen din June... Gøy å se hjemmet deres tar mer og mer form;) Jeg liker stilen din godt, den er så søt! Gøy å se magen som vokser og det blir kjekt å se at tre blir til fire... Klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 6. deilig med så stor sofa! massevis av plass å slappe av på og god plass til gjester. genialt!

  SvarSlett
 7. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Gretuff, just great!

  Click Here
  Visit Web
  Swiatkarpia.com
  Information

  SvarSlett