15. november 2009

tre blir til fire

Å Hei mamma..
Ville bare si at jeg er her. Kjenner du at jeg sparker litt i deg? Håper det ikke gjør vondt, jeg vil bare gi beskjed om at alt er bra her inne...
Av og til glemmer jeg meg ut, å sparker deg kanskje ikke på en stund. Da er det bra at du dytter litt i meg så jeg får si i fra at alt er fint. Jeg skal ikke sparke deg mer når jeg kommer ut, mamma, jeg lover!

Unnskyld for at jeg gjorde sånn at du ble kvalm, mamma... Jeg gjorde det ikke med vilje..
Skulle ønske jeg kunne trøstet deg når du kastet opp og var dårlig.
Jeg er gla for at det endelig er over.

Jeg er også veldig lei meg for at bekkenet ditt gjør vondt, mamma... men jeg må jo ut, og det er ikke plass til at jeg skal komme meg gjennom.

Jeg syns det er så dumt at du blir trøtt og sliten av å ha meg inni magen, men jeg har ikke så mye energi, mamma, så da må jeg låne litt av din. Det er ganske slitsomt å bli til en baby skal jeg si deg.

Jeg tror at jeg får den beste mammaen i hele verden.. En mamma som går gjennom 9 måneder med vondter bare for min skyld. Og som i tillegg sier at hun gleder seg så masse. For jeg har hørt at du og pappa snakker om meg, og at dere allerede er glad i meg og gleder dere til å treffe meg.
Jeg er så glad for at du har pappa... Snille pappaen min som trøster deg når du gråter uten å helt vite hvorfor. Hjelper det viss jeg kiler deg litt?? Blir du glad da? For jeg hører at du plutselig begynner å le litt når jeg beveger meg...

Vi må være flinke å hjelpe hverandre gjennom fødselen, du og jeg, for jeg tror det kommer til å være ganske vondt for begge. Men når vi får se hverandre å ligge tett inntil hverandre så blir alt bare bra igjen!!
Vi har noe å se frem til du og jeg, mamma...
Hilsen den inni magen.

Den lille er ventet i mai <3

6 kommentarer:

 1. Å, så koselig! Gratulerer så mye! :) Veldig søt hilsen fra den inni magen..

  SvarSlett
 2. galll søtt!! tårene renne vett du!!!! Haha! lykke t me jobben nå då! Ikkje slida dg ud!!!

  SvarSlett
 3. åå, så skjønn hilsen fra beibisen:) tenk at du ska bli mor igjen då, det blir spennende å se ka som sjule seg inni mammas mage;)

  SvarSlett
 4. Ååå!! gratulere såå mye!!=) Ikkje domt med eit "nytt" stort hus då!! gratulere med det og!!=) det blir utrolig gøy å følga med på oppussingen!! det hørtes ut som dokk komme til å gjør det knall fint!! glede meg t å komma på besøk!! Du! er du klar for eit søskenbarntreff i desember?? Passe det ein av dagene mellom 17-21?? Hadde vert gøy å fått det til=)

  SvarSlett
 5. gratulere så masse:)!!!! så spennende og for en søt hilsen da:)

  SvarSlett
 6. Nei så gøy!!!
  Gratulerer så masse,masse med nurket i magen!!! Det blir nok en spennende tid for dere fremover nå, men nytt hus og baby på vei!

  Hils Stian og gratuler fra meg!

  Klem

  SvarSlett