12. mai 2010

Liten oppdatering

Oppdatering uten bilde-litt kjedelig da, men jeg hopper rundt på krykker, så det er litt stress å komme meg ned i kjelleren. Men der går det hvertfall unna. Vi har hatt tømmermenn i 1 uke der nede nå. De har flyttet på vegger, tettet igjen døråpninger, satt inn nye vinduer osv. Det blir ganske bra. Nå er det pause til tirsdag 18.mai-og det skal nytes. Det har vert mye bråk, og støv i hele huset. Vi har vasket gulvet 7 ganger på 5 dager. Mye støv kommer opp når de meisler der nede. Men idag fikk jeg endelig dør fra gangen og inn til stua, så neste uke kan jeg hvertfall holde støvet ute i gangen. Bilde kommer senere, han fikk ikke tid å sette på karmene idag.

Ellers, mange gode tipp på når jeg føder. I dag er det 13 dager igjen til termin, og jeg har fått noe så herlig som svangerskaps isjas. Er det mulig??? Bekkenet har endelig blitt bedre etter at babyen har komt lenger ned i bekkenet, så får jeg den dritten her! Så jeg kan ikke gå, eller ta meg av Tord. Og når mine hender er avhengi av krykker, må jeg hente posten med tennene, og spise på kjøkkenbenken-jeg har jo kun 2 hender-og får ikke skålen med kornflakes inn på stuebordet...Det blir desverre litt ekstra på Stian den siste tiden-men det skal jeg nok få tatt igjen senere :)

Jeg bare smører meg med tolmodighet og venter i spenning på lille gullet i magen.

post signature

9 kommentarer:

 1. ludde skal bare vaskes for hånd maks 30 grader.
  jeg vasket det i maskinen- og da blir det veldig grovt og gulere/mer ruskete.
  kan dessverre ingen tjuvtriks;)

  SvarSlett
 2. Kan tenka meg d blir kjempefint me vinduer i kjellerstuå! løye d ikkje har vert d før... Å skikkeli kult at di jobbe der når du e sykemelt å trenge slappa av! Vil du ha besøk og evt noe aen hjelp me to onga på sleb, så e me hjemma!! D går ann å prøva! se på innlegge t put it in a box? någe benjamin MÅÅ ha!! SO COOOOOOOOOOL!! Lykke t viss någe skjer! D går sikkert fint- riene e vonnare enn isjasen;) hoho- off- den va litt stygge...

  SvarSlett
 3. Det va ikkje en dum ide å bytte bleiemerke nei! Må bare bruke de to pakkene eg har kjøpt først :p
  Takk for tipset! ;)

  Lykke til med siste innspurt! Så kjipt å få isjias nå på tampen!! Håpe det forsvinne like fort som det kom! ;)

  SvarSlett
 4. føler med deg!!
  hold ut!
  nå har jeg tippa:)
  lykke lykke til!

  SvarSlett
 5. Huff, ønsker deg masse god bedring fram mot fødselen :) Godt at du har folk rundt deg som hjelper til når det trengs :)

  Klem Karina

  SvarSlett
 6. Huff.. så kjedlig at du ikke er i form. Ønsker deg god bedring. Og masse lykke til fremover.. klem

  SvarSlett
 7. Offdå! Ja e det ikje det eina så e det det andra... Dette hørtes liite godt ut:( Heldigvis har du ikje så lenge igjen nå! Du må bare gje beskjed hvis det e någe eg kan hjelpa deg med, for eg e bare to minutt unna :)
  -Nei eg tru eg åg droppe svømmingå i dag. Kom så seint i gang med oppgaven å e gira på å få an ferdigge snart...
  Du må ha god bedring og lykke te hvis h*n komme te verden før eg snakke med deg igjen!:)

  SvarSlett
 8. Kan du komma me ett bilde snart??

  SvarSlett