18. mars 2010

Do you want to clean my house?

Det har blitt lite blogging i det siste. Inspirasjonen har liksom ikke vert her, istedenfor har jeg vert trett og sliten. Jeg er 31 uker på vei, har bekkenløsning, sover forferdelig om nettene, og går rundt med hodeverk hele dagene. Heldigvis har jeg en mann som tåler litt klaging. Jeg har vel spesielt klaget på at jeg ikke orker å vaske huset, og dere som kjenner meg vet jo at jeg får fnatt av å ikke ha det reint og ryddig rundt meg.

Så dette er ikke akuratt meg for tiden..
...Nei, må nok inrømme at jeg ligner mer på en hvalross...

Dagens overaskelse:
Stian hentet meg etter jeg hadde levert bilen på EU kontroll idag. "Her er nummeret til vaskehjelpen. Hun snakker engelsk, og du må ringe selv"
Jeg trodde jeg skulle DØ av glede!!! Jeg pleier å sende engelsktalende over til Stian, men dette skal ikke bli noe problem :)
Jippi, vaskehjelp ut svangerskapet og litt i tiden etter fødselen, for en hærlig følelse å vite at jeg ikke trenger å vaske hele huset selv! Jeg ringer i morgen "Do you want to clean my house?"

6 kommentarer:

 1. lucky you ♥ d blir godt!! d eg lage e hemmeli;) kansje ei puda t sofaen!

  SvarSlett
 2. Hahahahahahahaha June-du fornekter deg ikke :):) "Do you want to clean my house"??? Snuppa...

  SvarSlett
 3. Du e søde June:) Trur ikje du ligne på någen hvalross:) Du e nydelige som alltid:) Men heldige som får hushjelp, d e godt å ha:) Gla i deg<3

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg...

  Fortell oss hvordan det gikk.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

  Fmfreaks.dk
  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlett