28. februar 2010

makeover i gangen

Ja, jeg holder fortsatt på med å ordne i stand de siste rommene som ikke er helt klar ennå. Men i går hadde vi innflytningsfest, dermed ble gangen ferdig, og klar til å blogge om :)
FØR:


ETTER:
Her har far tettet igjen murveggen! Det ble skikkelig stilig, og jeg vil ikke male over det med det første. Slik skal peisen i stua også bli etterhvert.
Vi har ikke dør i stua ennå, jeg ville ikke sette inn den gamle brune, for da tipper jeg det tar så mye lenger tid før vi kjøper ny. Dessute vil jeg ikke ha døren inn i stua, så vi må ordne å styre litt med nye lister for å få den ut i gangen.

Huff, her ser dere jammen et glimt av trappa-full av maling! Men den skal snart males, derfor brydde jeg meg ikke om litt søl.
Døra skal foresten også skiftes ut når økonomien tillater det:)
Her synes jeg det ble så koselig :) Det store speilet ville jeg kvitte meg med, men det ble ikke så verst alikevel! Og den kjøkkenstolen står der midlertidig, til vi får kjøkkenbord. Det er nemmelig godt for gravide kvinner (les: meg) å sitte å ta på sko, det er faktisk stress å bøye seg med stor mage og bekkensmerter!
Vinduet skal også skiftes, når økonomien tillater det, så gardiner er ikke komt på plass ennå.

Så snart, kjære tanter, onkler og søskenbarn, kan dere komme å se den flotte hus-makeoveren i farmor sitt gamle hus-som nå tilhører fam Stenlund :)

Nå er det tid for middag! Endelig er OL ferdig. Stian har sittet i sofaen og snakket og heiet med katten Øyvind. Jeg er nemmelig ikke interesert, og han må jo hyle til noen når det blir gull! Så nå skal vi ut og spise. Og i morgen, da har vi 1års dag :)

6 kommentarer:

 1. d e så fint atte:):) koss va d me innflyttingsfest? bra stian har øyvind då:) koselikt!! haha

  SvarSlett
 2. ja det var litt av en makeover.. kjempefint!
  koselig hus altså!!
  klem

  SvarSlett
 3. Jeey, då blir d loppemarked 24. april. Glede meg, då ska me finna masse fiint! :)

  SvarSlett
 4. du og du for en makeover!
  veldign fint det dere hadd egjort med den murveggen. vi har og en sånn mursteinsvegg bak vedovnen. så sånn vil jeg og ha det.

  SvarSlett
 5. Så fint det ble! Du, et lite tips, vi hadde lyst til å bytte innerdører, men det koster jo litt pæng og vi hadde dårlig råd. Så tittet jeg på Finn.no og fant, tro det eller ei, 3 stk. flotte hvite profilerte dører med "speil" til 100 pr. stk. Dørene trengte bare et strøk med hvitmaling og vips, nye dører! Gjett om jeg var fornøyd :)

  SvarSlett
 6. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought you have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

  Guides.co
  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlett