29. mai 2012

Lillegutt har komt!


En perfekt liten gutt, 5 minutter gammel

Endelig er ventetiden over!!!
4 dager over termin, bestemte lillegutt seg for å se dagens lys-og han hadde det travelt!
Jeg visste at det var noe på gang denne dagen, men gadd ikke sitte å vente, så jeg bestemte meg for å vaske litt vinduer, så var det gjort liksom :)
Jeg var ferdig med vindusvasken kl.16, og hadde da en del kynnere, men bestemte meg for å bli med på grillfest i barnehagen til Tord.
På veien bort tok det seg litt opp, men jeg skulle på grillfesten...Helt til det plutselig kom rier med 5 minutters mellomrom. Først da forsto jeg at det var rier jeg hadde. Før jeg visste ordet av det, var det 3 min mellom riene, så da måtte vi bare droppe grillfesten, da.
Vi kom på sykehuset litt over kl.17, med 6cm åpning.
Riene begynte å bli vonde, men ikke SÅ vonde, jeg trodde jeg hadde noen timer igjen.
Så måtte jeg på do. Jordmor skulle bare sjekke hvordan det lå ann før jeg gikk, så hørte jeg bare "her er hodet". Jeg tror jeg hadde 2-3 pressrier, så var han plutselig her, kl.18 :)

Veninna mi Synne, som også er jordmor, var med på fødselen og fikk hjelpe lillegutt til verden! Hadde ikke hun vert med, hadde jeg bare gått på do når jeg måtte, og sikkert født i doen, hehe!
Det hele gikk så fort at jeg føler ikke jeg har vert gjennom en fødsel denne gangen, en skikkelig drømmefødsel:)

Flinke jordmor Synne
Den lille gutten vår er helt frisk. Legen sa han var så perfekt at han synes ikke det var nødvendig å ta blodprøve for å sjekke om han hadde downs!
Og vi er så enige, han er helt perfekt, og har fått navnet Maxmillian.

Endelig hjemreise

Nå koser vi oss hjemme med pappa, før han begynner på jobb igjen! Det gjelder å nyte tiden før hverdagen begynner, så idag fikk jeg og Maxmillian sove til kl.12. Livet er hærlig ;)
post signature

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med en fantastisk nydelig gutt! For en lykke :)

  SvarSlett
 2. Ja, han e heilt perfekt!! :) glede meg t å hilsa på når du e klar for besøk!:)

  SvarSlett
 3. Gratulera June! Så fantastisk m ein velskapt gutt! Tenke d har vært et spesielt svangerskap... Kos dåkk masse m godgutten!

  SvarSlett
 4. Kjekke fødsels historie :) Å NYYYDELIGE gutt!!

  SvarSlett