9. mai 2012

8 dager til terminHjelp!!! Bare 8 dager til termin, det går skremmende fort. 
Er jeg egentlig klar til å ta imot lillebror?
JA, jeg er jo det! Klarer nesten ikke vente;)
Det eneste jeg stresser med, er å bli ferdig med opppussing av TV stua, slik at alt er klart når vi kommer hjem fra sykehuset. Hadde vert kjedelig å fortsette med opppussing da!

Men altså, 8 dager er nesten for mye for de stakkars små her hjemme. Jeg føler meg som en tikkende bombe. Merker jeg har unormalt kort lunte for tiden, jeg er trøtt og det begynner å bli veldig tungt, spesielt de dagene ungene på 2 & 5år er hjemme.

Det er godt det finnes gode svigermødre her i verden, og jeg kan si at jeg gleder meg til hun kommer i helgen. Hun skal hjelpe til med minsten, så får vi bare håper noe skjer mens hun er her til å passe ungene :)

Måtte slenge med det eneste gravidbilde jeg har tattt denne gangen-rart hvor slakke man blir når man venter nr.3, hehe :)
post signature

2 kommentarer:

  1. Wow, det nærme seg med stormskritt June:) Så spennande! Glede meg te å se bilder av den ferdige tvstuå:) goe du e! Husk å spar litt av kreftene te fødsel og barseltiå ;) masse lykke te! Klem

    SvarSlett
  2. Lykke lykke t me siste innspurt, June! Du blir nok ferdige me tv stuå t an komme, å hvis du ikkje blir d, så e ikkje d heller krise. :)

    SvarSlett