På søndag plukket Tord en pose med sure epler i hagen, da måtte jeg lage eplekake-for de eplene var ikke til å spise.
Eplekaken ble overaskende god, selv om eplene var sure.
Eplekaken ble overaskende god, selv om eplene var sure.
EPLEKAKE
3 egg og 2dl sukker piskes til eggedosis
Smelt 100g. smør og bland i.
Bland alt det tørre:
2,5 dl hvetemel
1toppet ts. vaniljesukker
1toppet ts. bakepulver
Hell røren i en rund form.
Skrell eplebåter og fordel på toppen.
Strø sukker og kanel over.
Stekes på 175 grader i ca 40.min.
En god og satfig eplekake
Enjoy
Smelt 100g. smør og bland i.
Bland alt det tørre:
2,5 dl hvetemel
1toppet ts. vaniljesukker
1toppet ts. bakepulver
Hell røren i en rund form.
Skrell eplebåter og fordel på toppen.
Strø sukker og kanel over.
Stekes på 175 grader i ca 40.min.
En god og satfig eplekake
Enjoy
Mmm, jeg elsker eplekake - og den så god ut!! Ekstra godt når eplene kommer fra egen hage:0)
SvarSlettKjersti
mmmmm DET så digg ut! -tror jammen det blir en sånn en på boyzzzzene mine i quell:)
SvarSlettSe på det kåneemne! ;) Det såg kjempegodt ud!
SvarSlettKos deg videre ikveld juno!:)
klem
Tusen takk for kjekke kommentarer på bloggen min:) Det er ingenting som er som en nystekt eplekake nå på høsten!
SvarSlettI’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.
SvarSlettRecordsetter.com
Information
Click Here
Visit Web